Om livet så langt, steinbæring og treklatring.

Kirsti Kraft er en kloke dame. Mange kjenner garantert igjen stemmen hennes fra radio. Våren 2020 tok Kirsti kontakt fordi hun var nysgjerrig på “steinaldertrening” og hva som førte meg inn på dette sporet. Vi møttes en junikveld og snakket sammen i over tre timer. Det var berikende for oss begge. Radioversjonen av samtalen vår kan du høre her. Innslaget starter 31 minutter ut i sendingen:
https://radio.nrk.no/serie/ekko/sesong/202008/MDFP02016120#t=31m2s

For min del føles det nesten som å ha gitt ut en liten biografi. Det er ikke alle ting i livet det er så lett å gi korte svar på. Nå har dette programmet ligget ute i over et år og flere ganger har jeg hatt glede av å dele det med nye og gamle venner. For meg er det meiningsfylt å dele historien min, men noen ganger kan det også bli litt for intenst å åpne den skuffen. Da har det vært godt å kunne vise til denne samtalen, som jeg synes gir en versjon av livsreisen min så langt som jeg kjenner meg trygg på. Her er det en fin blanding av humor, alvor, dybde, kreativitet og lek. Jeg håper samtalen kan gi inspirasjon til å løfte en stein, balansere på en trestamme, krabbe på skogbunnen, klatre i et tre, se opp mot mot himmelen og gi kraft til å gå videre for å se hva som møter deg rundt neste sving.