Gjør Din Greie!

Mieto

I sitt rette element: Juha Mieto og Mora-Nisse

Det var en klok mann som sa:
“Gjør Din Greie!”

Dette tror vi på i Athletes for Farming.
Mennesker som bruker sine talenter til å gjøre det de er aller best på, er også de individene som gagner helheten mest.
“Do What You Love. Love What You Do,” som de sier i deler av USA.

Derfor synes vi det er ekstremt gøy å få lov til å gi et heiarop til positive, engasjerte folk som virkelig tør å leve sin signatur og egenart. Slike mennesker inspirerer!

Her lister vi opp spennende personer som vi treffer på vår vei:

sindre

Sindre tar en vellfortjent cowboy-break.

Sindre Wiig Nordby
Mobil: +47 926 10 569
E-mail: sindrewino@gmail.com
YouTube: Sindre Wiig Nordby

Sindre Wiig Nordby er blant landets beste langrennsinstrutører. Han har selv vært i den absolutte Norgestoppen i langrenn. Vi kan nevne seiere Norges-Cup renn og sterke prestasjoner i både junior- og U23-VM.
Sindre er en mester på å imitere andre skiløpere. Sjekk ut hans egen YouTube-channel!
Thor Dreyer

Thor utenfor huset på Korsvoll. Foto hentet fra http://www.dreyersforlag.no

Thor Gotaas
Mobil: Fasttelefon.
E-mail: Benedictes e-post.

Thor Gotaas gleder det norske folk ved å skrive lidenskapelig om langrennssporten og samfunnets slitere. Forfatteren har et lett og ledig språk, som på mange måter ligner på den avlappede og ledige stilen han også har når han flyter innover Nordmarka på ski. Thor er en ekte orginal som elsker å utfordre hva vi i vårt samfunn definerer som normalt. I våre øyne er han en outsider, som på en helt egen måte likevel klarer å være innafor. Dette gjør han til en viktig brobygger mellom det etablerte og det mer alternative. – Men så vil tiden vise, hva vi om 100 år oppfatter som alternativt. Alt er jo i en evig forandring. Noe svinner hen, mens noe annet vokser frem. Thor Gotaas har bidratt til at Athletes for Farming begynner å ta form. Thor skriver ikke bare bøker. Thor inspirerer til å skape nytt, der det beste av det nye og det gamle er integrert på en elegant måte.